Waar knappen vrouwen op af bij het daten?

Waar knappen vrouwen op af bij het daten?

Wie heeft het niet meegemaakt?

Je leert een leuke dame kennen op de sportschool, het werk of in de supermarkt. Na wat gebabbel over koetjes en kalfjes worden de nummers uitgewisseld en niet veel later komt het eerste bel/Whapp contact. Het klikt leuk er is genoeg gespreksstof het is een tweezijdig gesprek en jullie besluiten op date te gaan.

Eindelijk is het zover, de date! je outfit schreeuwt style, je haren vers geknipt en goed gekamd, je mannelijkste cologne op, keurig getrimd 3dagen baardje het kan niet misgaan. Of toch wel?
Wij zochten het voor je uit en deden de volgende ontdekking. Hoe goed je eruit ziet, hoe groot je spierballen zijn hoe dik je portemonnee (of andere onderdelen) zijn maakt weinig uit als je één of meerdere van de volgende gedragingen hebt, want wat blijkt de afknappers en minpunten wegen veel zwaarder dan al je goede kwalliteiten.

Dus wees gewaarschuwd en let op de volgende punten.

Onverzorgde nagels

De meeste mannen nemen hun hand- en nagelverzorging niet zo serieus, en waarom zouden we? af en toe de echte lange nagels afbijten is toch meer dan voldoende? niet dus!


Hoewel jij er misschien niet veel waarde aan hecht dat je handen en nagels netjes zijn is dit wel iets waar vrouwen op letten. Een verzorgde man is aantrekkelijker dan een sloddervos en ook de kleine onbeduidend lijkende details zijn hierbij belangrijk. Zijn jouw nagels vies, ongeknipt, ongelijk of zitten de saus vlekken van het avondeten nog aan je handen, dan geef jij onbewust de boodschap af dat je niet in staat bent voor jezelf te zorgen en dus ook niet voor een ander.

Het lijkt overbodige moeite maar het tegendeel is waar, dus neem even 5 minuten de tijd om je nagels fatsoenlijk te knippen even een vijltje erover en vergeet je nagelriemen niet schoon te maken.

Nagelbijten

Nagelbijten

We blijven nog even in het onderwerp handverzorging. Ongeacht of je nagels wel of niet verzorgd zijn ga alsjeblieft niet op je nagels bijten tijdens je date!

Geen vrouw die nog met je wilt zoenen als je het vuil van je werkdag met je tanden onder je nagels vandaan haalt, and can you really blame her? En dat is niet alles, waar laat je de stukjes nagel die je afbijt? zij weet ook wel dat er maar 2 opties zijn, doorslikken of uitspugen… geen van beide goede opties.

Behalve het onplezierige uitzicht voor de dame in kwestie geeft het ook nog een verkeerde boodschap af. Hoe serieus neem jij haar als je tijdens een gesprek op je nagels gaat zitten kauwen, je zult haar wel niet heel interessant vinden als het likken van je vingertoppen het belangrijkste is tijdens jullie date.

Dus weerhoud jezelf van wat last minute grooming en houd je vingers weg van je mond.

Eenzijdige gesprekken voeren

Het lijkt een opendeur maar toch is dit een val waar velen nog inlopen, een eenzijdig gesprek voeren wat bedoelen we hiermee? simpel! een goed gesprek komt van twee kanten beide partijen moeten participeren, actief meedoen aan een gesprek en het gesprek op gang kunnen houden toont sociale vaardigheden.

Is dit iets waar je moeite mee hebt? geen zorgen je kunt prima van te voren wat mogelijke gespreksonderwerpen bedenken en achter de hand houden voor het geval het gesprek stilvalt, let er wel op dat je geen afgezaagde vragen stelt als “wat is je lievelingskleur” maar een iets betekenisvollere vraag doet wonderen, bij een reisliefhebster kun je vragen welk land ze het mooist vind, of vraag wat voor muziek ze keihard luistert als ze alleen is en waarom.

Vergeet niet dat vragen stellen niet werkt als je vervolgens niet luistert, actief luisteren is erg belangrijk laat je dus niet afleiden door je telefoon of andere dingen, ook houd je een gesprek makkelijker op gang als je goed luistert zo kun je namelijk door vragen over over dat wat ze net verteld heeft.

Wil jij een echte conversatie koning worden? klik hier!

Gebrek aan zelfvertrouwen

zelfvertrouwen

Elke vrouw wilt een man met zelfvertrouwen, of ze het nou toegeven of niet.

Vrouwenbladen staan tegenwoordig vol met verhalen over mannen die geen emoties tonen, mannen die nooit huilen en ga zo maar door. De waarheid is simpel, vrouwen zijn biologisch geprogrammeerd om een sterke man te vinden met goede genen die voor haar en d’r nageslacht kan zorgen.

Als bij jou al het zelfvertrouwen ontbreekt om een drankje te bestellen omdat je dan de aandacht moet trekken van het personeel, of is het eten in het restaurant waar je zit beneden de maat en durf jij er niets van te zeggen, hoe ga je dan ooit voor haar zorgen? hoe ga je haar veilig houden? en hoe kun jij haar sterke gezonde kinderen geven?

Er zijn hele simpele trucjes om jezelf zelfverzekerder over te laten komen, je lichaamshouding is hierin heel belangrijk en nee je hoeft geen dikke spierballen te hebben, je moet wel rechtop staan blik naar voren en schouders naar achteren, je kin een klein beetje liften zo van kom maar op.

Houd je handen achter je rug als je staat zodat je borst een klein beetje naar voren komt, ga breed zitten en neem hierbij veel ruimte in claim your space!

Verslonsd uiterlijk

Heren, let op je kleding! waar wij snel worden afgeleid door borsten, billen en volle lippen. Zijn vrouwen graag bezig met details, tijdens een date zien ze alles. Hoe je haren zin gekamd of je je tanden hebt gepoetst, is je shirt oud of nieuw is de kleur verwassen zijn er knoopjes vanaf, zit er een vlek op je broek zijn je schoenen kapot of toe aan een poetsbeurt. Ze zien alles!

Het is dus aan jou om ook op deze details te letten en ervoor te zorgen dat ze kloppen. Dus trek bij voorkeur zo nieuw mogelijke kleding aan of ga desnoods shoppen. Zorg dat je geen gaten in je schoenen hebt en draag geen witte sportsokken! Draag niet die oude riem waarvan gesp verkleurt is. scheer of trim je baard en als je een volle baard heb verzorg deze dan goed door te kammen en gebruik te maken van baardolie.

Sieraden dragen mag maar overdrijf het niet, een ketting, horloge, armband en één of twee ringen is wel de max, let er hierbij ook op dat je sieraden matchen, draag dus geen gouden ring met zilveren horloge en een ketting met paarse edelstenen.

Wil je weten waaneer je op de goede weg bent tijdens een date klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *