vrijdag, september 22, 2023
Seks, Liefde & Relatie

Wat vinden vrouwen sexy?

Wat vinden vrouwen sexy? Een aloude vraag die vrijwel elke man zich wel eens heeft gesteld. En hoewel elke vrouw anders is en er dus geen eenduidig antwoord bestaat. Zijn er wel gemiddelde, overeenkomsten en evolutionaire en biologische factoren die voor de meeste vrouwen gelden.

Vrouwen willen gespierde mannen

Een recentelijk Australisch onderzoek toonde aan dat 70% van de vrouwen de voorkeur geeft aan een gespierde man. En nee je hoeft geen sixpack zo hard te hebben dat je ze als xylofoon kunt gebruiken. Maar het loont om aan je lichaam te werken. De redenen voor deze voorkeur zijn heel logisch en stammen deels nog af uit onze oertijd.

Een sterke man is ten eerste in staat om z’n vrouw en anderen te beschermen, dit gevoel van veiligheid en geborgenheid is iets wat vrouwen fijn vinden. Ook zijn spieren een indicatie van Testosteron, het mannelijk hormoon waar wij veel van onze archetypisch mannelijke kenmerken van krijgen.

Wees de beste versie van jezelf, schrijf je nu in voor slechts €67.-

Ten tweede zal een sterke man gezond zijn en goede genen hebben. En dus voor sterk en gezond nageslacht kunnen zorgen. Zeker in onze dagen als Jagers verzamelaars toen er nog geen ziekenhuizen waren, was het extra belangrijk om gezonde en sterke kinderen op de wereld te zetten. Dit is ook gelijk de reden dat historisch gezien de meeste mannen zich niet voortplantte. Alleen de sterkste genetisch superieuren mannetjes werden door de vrouwen hiervoor gekozen.

Ten derde is vandaag de dag het hebben van spieren een signaal voor vrouwen dat je voor jezelf zorgt. Spieren zijn in onze wereld van overdadige luxe geen noodzaak meer om te overleven. Het aantal mensen met overgewicht rijst de pan uit, en het aantal eerste wereld ziektes is nog nooit zo hoog geweest. Een man die gespierd is die is dit dus waarschijnlijk omdat hij hier z’n best voor doet. Of het nu door de Gym komt of door een andere sport. Spieren zijn een duidelijk teken dat je als man zijnde de tijd neemt om voor jezelf te zorgen. Dat jij moeite doet om de beste versie van jezelf te zijn, en dat is erg aantrekkelijk!

De laatste reden om te zorgen voor wat zichtbare spiermassa, is omdat het behalve gezond ook goed is voor je zelfvertrouwen en sociale status. Wanneer je er goed uitziet zal je je beter voelen en meer zelfvertrouwen hebben. Ook zal een gespierde man beter op de sociale ladder scoren bij andere mannen. Dit iets wat vrouwen ook aantrekkelijk vinden. Een Alpha man is namelijk een betere keuze dan een Beta man. Dit is iets wat zich in de natuur constant bewijst. Kijk maar eens naar Wolven, Apen, Leeuwen etc.

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is hoeveel vertrouwen je hebt in jezelf (duh). Hoeveel jij gelooft in jezelf en in je eigen kunnen, denken, doen en laten. Zelfvertrouwen is iets wat niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen aantrekkelijk is. Het toont hoe iemand over zichzelf denkt en hoeveel eigenwaarde ze hebben. Het hebben van eigenwaarde en zelfrespect is ook een goede indicatie van hoe mensen over andere denken. Iemand die niet eens respect heeft voor zichzelf zal ook wel niet veel respect hebben voor een ander.

Bekijk de cursus en leer over zelfvertrouwen!

Zelfvertrouwen toon je door je eigen sterke en zwakke punten te kennen en te erkennen, je weinig aan te trekken van de mening van andere, en kieskeurig te zijn over met wie je omgaat. Een zelfverzekerde man hoeft niet door iedereen aardig gevonden te worden. oOdat zijn gevoel voor eigenwaarde niet afhankelijk is van andermans mening. Een zelfverzekerde man is competent en dapper.

Heb je nog niet zoveel zelfvertrouwen, geen zorgen! ook dit is iets wat je kunt leren. er is een overvloed aan informatie te vinden over hoe je meer zelfvertrouwen kunt tonen. Grote stappen hierin kun je maken door je te verdiepen in lichaamstaal en je manier van spreken. En tot die tijd Fake it till you make it. Zelfvertrouwen is meer dan al het andere een kwestie van mindset, van geloven in jezelf, geloven in wie je bent. Dit is iets waarvan je jezelf kunt en moet overtuigen. Als jij begint met het faken van zelfvertrouwen zal je vanzelf ook meer zelfvertrouwen gaan krijgen.

Humor

Humor is in elke sociale interactie een goede kwaliteit om te hebben, zo ook in je contact met vrouwen. Begrijp mij niet verkeerd, geen vrouw ter wereld zal d’r slipje laten zakken omdat je zo goed kan moppen tappen. Maar een humoristische inval maakt een gesprek wel een stuk positiever wat meewerkt aan het totaal.

Door af en toe een grapje te maken laat je zien dat je niet alleen maar serieus bent, maar ook in staat bent tot ontspannen leuke momenten. Het soort grapje wat je maakt is wel belangrijk. Racistische grappen, seksistische moppen, over grappige anekdotes over hoe je ooit dronken over je eigen schoenen heen kotste zullen niet werken. Wat werkt er dan wel? Dit is iets wat je een beetje moet aflezen aan de person met wie je praat, niet iedereen heeft hetzelfde gevoel voor humor dus probeer voorzichtig iets en kijk hoe er gereageerd wordt.

Ben je met een leuke dame aan het praten en wil je het gesprek wat intiemer maken dan kan humor ook werken. Een gewaagde grappige uitspraak, kan dan jou bedoelingen duidelijk maken, de juiste toon zetten en het toont zelfvertrouwen dat jij zoiets durft te zeggen.

Man in uniform

Mannen in uniform doen het doorgaans goed bij vrouwen. Het dragen van een uniform wordt geassocieerd met een aantal zaken. Ten eerste horen uniformen van oudsher bij vrijwel elke militaire macht ooit. En militairen zijn doorgaans fit, gezond, capabel, zelfverzekerd, dapper en in staat om andere te beschermen, stuk voor stuk aantrekkelijke aspecten.

Het dragen van een uniform laat zien dat je bij een bepaalde groep hoort, dit vertaalt zich weer naar bepaalde sociale aspecten, je hoort bij een groep dus je bent sociaal wenselijk, je hebt een netwerk en daarmee een mate van macht en kennis, je kunt je gedragen in sociale gelegenheden en je staat ergens op de/een sociale ladder (hoe hoger hoe beter).

Anno 2023 telt een pak/kostuum ook als uniform. Hoewel er vele gelegenheden en beroepen zijn waarvoor een man een pak kan of moet dragen, straalt het toch een bepaalde mate van macht en sociale status uit. het oogt netjes en volwassen, en geen vrouw zit te wachten op een volwassen kleuter. Een man moet verantwoordelijkheden kunnen dragen en voor zijn vrouw en zijn nageslacht kunnen zorgen. Een man die niet in staat is zichzelf fatsoenlijk te kleden zal ook wel niet in staat zijn om voor anderen te zorgen.

Een verzorgd uiterlijk

Net als een verzorg lichaam is een verzorgd uiterlijk een aantrekkelijk iets omdat het laat zien dat je jezelf waardeert, respecteert, moeite doet en laat zien dat je een bepaalde standaard voor jezelf zet. Dus vijl je nagels, was je haren, poets je tanden, draag geen kleren met vlekken of gaten, reinig je poriën maar sla niet door. Net als dat zelfvertrouwen goed is maar arrogantie een stap te ver. Zo is verzorging goed maar blijf wel een man. Je kunt best gebruik maken van een face-wash of iets dergelijks, maar dagcrème, handlotion, make-up, gezichtsmasker, crèmespoeling en aftershave voor de gevoelige huid zijn not done!

Emotionele controle

Een man moet in controle zijn van zijn omgeving en zichzelf. Emotionele controle is hierbij van groot belang. Mannen zijn anders dan vrouwen, waar vrouwen hun emoties te pas en te onpas laten lopen zonder dat iemand dat raar vindt ligt dat bij mannen net ff iets anders. Mannen worden geacht stoïcijns te zijn en te allen tijde in control. een man die gaat huilen wanneer hij een zwerfkat ziet zal doorgaans zwak worden gevonden.

Een stigma? misschien maar dat maakt niet uit. En heren trap er niet in. Vrouwen zeggen vaak dat een man best mag huilen en dat ze graag willen dat hun vent een beetje emotie laat zien, maar dit is onzin. Geen vrouw ter wereld wil een zwakke gevoelige man, geen vrouw wil een man die constant huilt, want hoe gaat z’n man mij beschermen als het nodig is. Ze zeggen allemaal dat ze een emotioneel bereikbare vent willen, maar bedenk je is, wanneer heb je voor het laatst een vrouw gesproken die echt weet wat ze wilt? De meeste kunnen niet eens beslissen wat ze willen eten. Vrouwen worden aangetrokken door macht en status, niet door jankende watjes ongeacht wat ze zeggen.

Kijk maar eens naar het soort mannen die veel vrouwelijke aandacht krijgen, en trek je eigen conclusie. Zijn het mannen met een hoop geld oftewel status & macht. Mannen met een dominante fysieke aanwezigheid groot, sterk, gespierd. Zijn het mannen met typische mannelijke kenmerken zoals baardgroei, zelfverzekerd, kalm bij stressmomenten. Of zijn het de sulletjes van 60 kg die in een hoekje staan te hopen dat iemand met ze komt praten.

Als laatste moet je je realiseren dat vrouwen geen idee hebben hoe ze met mannelijke emotie moeten omgaan. Veel mannen ervaren grote hoeveelheden stress en zijn eerder geneigd tot emoties als woede. Een vrouw die in z’n geval zegt, “laat je gevoelens is lekker gaan”, snapt niet wat ze daarmee teweeg brengt. Mannen ervaren emoties anders dan vrouwen en gaan hier anders mee om, en mannen die hun emoties niet in bedwang hebben zijn gevaarlijk. Dat zijn het soort mannen die of zitten te grienen op de bank. Of die hun vrouw slaan omdat ze hun woede niet kunnen controleren. Daarbij, hoe goed denk je dat het voor je sociale status is als je bekent staat als die huilebalk.

Goede manieren

Chivalry is dead. Deze uitspraak heb je vast wel eens gehoord en vertaalt zich naar “ridderlijkheid is dood” maar wat betekent dat? Hoewel de riddercode van vroeger iets uitgebreider was dan de volgende definitie. Wordt er vandaag de dag mee bedoeld dat er geen mannen meer zijn met een morele code, met goede manieren die zich hoffelijk gedragen. En dat is jammer want met goede manieren kom je een heel eind

Goede manieren? zoals de deur open houden? Ja bijvoorbeeld! Maar ook netjes spreken, en dus niet 2 keer per zin een scheldwoord gebruiken omdat dat stoer klinkt. Iemand een hand geven en je voorstellen als je ergens binnenkomt, de stoel van je dat aanschuiven in het restaurant, haar jas aannemen, mensen aankijken als je met ze praat. mensen ;aten uitpraten. Gewoon hele simpele dingen,

Weten of die ene dame jou leuk vindt? lees dan hier verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *